Over BKD

Vlug, netjes, correct en punctueel

BKD Koeriers is uw koerier bij uitstek, wanneer het o.a. gaat om zendingen welke aan uiterst nauwe tijdschema's gebonden zijn, of waarvan de tijdslimiet al bijna overschreden is. Voorzien van een modern en goed onderhouden wagenpark met betrouwbare chauffeurs, wij vervoeren uw goederen snel door het land. Vlug, netjes, correct en punctueel.

Verrassend voordelig
BKD Koeriers is gespecialiseerd in transporten met een spoedeisend karakter of in zendingen, die u liever niet via de gebruikelijke kanalen laat verzorgen. Onze tarieven zijn verrassend voordelig en met de eventuele mogelijkheid van combinatiezendingen, wordt de vrachtprijs nog meer in uw voordeel beïnvloed.

Heel Nederland
Onze standaard diensten bestaan uit het verzorgen van spoedritten op elk gewenst tijdstip en op elke gewenste dag van de week. Als BKD Koeriers nemen wij uiteraard onmiddellijk uw spoedzendingen aan. U neemt telefonisch contact met ons op en geeft het gewicht en de inhoud van het te vervoeren pakket door. Daarbij noemt u de plaats en postcode van laden en lossen. Zendingen met minder haast kunnen via Packs & Flowers Retail Distribution binnen 24 uurs- of 100 uursservice uitgeleverd worden in heel Nederland.

Opslagruimte
Heeft u elke dag dezelfde rit of de hele dag werk voor een wagen met chauffeur dan kunt u beter gebruik maken van onze distributieservice. Wekelijks verzorgen wij de distributie van drukwerk maar er zijn meer voorbeelden zoals kerstpakketten schoolboeken of onderhoudsmonteurs voorzien van nieuwe werkmaterialen zodat zij de dag daarop, zonder dat zij onnodig ver hoeven te rijden om hun materiaal te halen, meteen de storing kunnen lokaliseren en repareren. Heeft u goederen die opgeslagen moeten worden dan kunt u gebruikmaken van onze opslagruimte.

Waarom BKD Koeriers?

Het bedrijfsleven staat nooit stil. Dynamiek en flexibiliteit spelen een grotere rol dan ooit tevoren. De 24 uurs economie is een feit. U en uw bedrijf zijn zich daar volop van bewust. Het vermogen om snel te kunnen inspringen op de wensen van de klant vraagt om een goed functionerend logistiek systeem. Hier kan BKD Koeriers uw partner zijn. BKD Koeriers is een snelgroeiend koeriersbedrijf dat zich specialiseert in transport en logistiek. Wij bieden u snelheid en extra service.